Sapientia

Meld je aan voor de avond met Ds. Almatine Leene

Sapientia brengt SGP vrouwen bij elkaar om na te denken over de rol van de vrouw in politiek en maatschappij. Als bestuur en leden hebben we gewerkt aan een visiedocument op basis van literatuur over het onderwerp maar ook door middel van lezingen. Afgelopen tijd hebben we lezingen georganiseerd door sprekers uit te nodigen die vanuit verschillende invalshoeken en expertises het onderwerp belichten. Zo spraken we eerder met Ds. Van Reenen over de rol van de vrouw in de Bijbel.

Op D.V. 9 juni organiseren we een avond met Ds. Almatine Leene, voormalig Theoloog des Vaderlands en gepromoveerd op de rol van de vrouw in de Bijbel. Alle SGP vrouwen zijn van harte uitgenodigd!

Ds. Almatine Leene (1984) schreef haar proefschrift over de positie van de vrouw in de kerk vanuit een theologisch perspectief. In ‘De Ongelofelijke Podcast’ deelt ze regelmatig haar inzichten over dit onderwerp. Voor het grote publiek werd ze bekend toen ze in 2020 Theoloog Des Vaderlands was.
Als Theoloog maar ook als vrouw en moeder deelt ze graag haar Bijbelse, en in dat licht ook hedendaagse visie op de rol van de vrouw. Uit eigen ervaring kan ze vertellen hoe ze worstelde met haar roeping en talenten. Het beloofd een heel interessante avond te worden. Denk alvast na over vragen die je aan haar zou willen stellen.

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en meld je aan!

Wanneer: 9 juni

Waar: Plecht 1, Huizen

Tijd: inloop 19:30, aanvang 19:45

    Dit vind je misschien ook leuk...